Na základě demokratické volby členů SNS a proběhlé ankety na webu www.strananarodnisvobody.cz přijalo předsednictvo usnesení, ve kterém stojí toto prohlášení:

„My, Strana národní svobody prohlašujeme, že v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu, budeme podporovat kandidáta za stranu SPD generálmajora v.v. Ing. Hynka Blaško. Toto rozhodnutí vzešlo z demokratické vůle členů a příznivců SNS a je odrazem politiky sjednocování opozičních vlasteneckých stran a osobností tak, jak jej prezentujeme ve svém programovém prohlášení.
Generálmajor v.v. Ing. Hynek Blaško je pro nás důvěryhodným člověkem s neocenitelnými životními zkušenostmi a svým trvalým postojem k mezinárodní situaci je garantem v přínosném zastupování České republiky v rámci Evropské unie.“

Přímá podpora panu generálmajorovi byla předána dne 25. 4. 2019 na pražské demonstraci pořádané hnutím SPD – „NE proti diktátu EU“

Vyjádření podpory Stranou národní svobody směřuje pouze k osobnosti Ing. Hynka Blaško, nikoliv k celému hnutí SPD.

1 komentář u „Prohlášení předsednictva SNS k podpoře generálmajora Ing. Hynka Blaško do voleb EP 2019

• Hezké dobré ráno, pane generále.
    Dávám Vám plnou podporu, jistě si mě dobře pamatujete – šéf meteorologické služby VeSpS Olomouc. Do budoucna založíme a spojíme síly v jiné plnohodnotné straně.
    Pěkné a pohodové dny plné úspěchu.
    Ing. M. Tománek

Komentáře nejsou povoleny.